Personal

Vita Rahmn, Leg. Veterinär

Tog examen 2008 vid Litauens Veterinär akademi. Har arbetat hos oss sedan 2008. Arbetar även på Alingsås djursjukhus.

Magdalena Graczykowski,  Leg. Veterinär

Magdalena Graczykowska utbildade sig till veterinär på universititet Warmisko-Mazurski i Olsztyn i 2008 . Flyttade till Sverige i april 2015. Hon jobbar med de inneliggande patienterna och på jouren på Alingsås Djursjukhus. Ni träffar henne även på Smådjurskliniken i Lerum. På fritiden gillar Magdalena att laga mat och gå på bio.

Julie Valdemar-Jorgensen, Leg. Veterinär

Utbildade sig till veterinär i Danmark vid Köpenhamns Universitet i januari 2018. Har jobbat på Alingsås Djursjukhus sedan april 2018. Ni träffar henne även på Vara Veterinärstation. På fritiden gillar Julie att träffa vänner och lyssna på podcast.

Matilda Sandström, Djurvårdare på utökad nivå

Matilda har jobbat som djurvårdare på utökad nivå sedan 2017 och på Smådjurskliniken i Lerum sedan 2019. Fritiden spenderas gärna med hundarna i skogen.

Josefine Stenudd, Leg. Djursjuksköterska

Jag tog examen från SLU 2018 och har jobbat på Alingsås Djursjukhus och Smådjurskliniken i Lerum sedan hösten det året. Min huvudsakliga uppgift är anestesi. På fritiden gillar jag att läsa, resa, och fotografera.

Julia Hammar, Djurvårdare på utökad nivå.

Tog examen 2015 vid YH Svalöv. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sen 2014. Arbetat mest på vår stationärvårdsavdelning. Julia är gärna i stallet hos sin häst Nandor.

Nicole Eriksson, Djurvårdare

Nicole har jobbat som djurvårdare på utökad nivå sedan hösten 2018 och började här på Smådjurskliniken i Lerum i maj 2020. Fritiden spenderar hon gärna med hunden Dizel och sina westernhästar som hon har hemma.

Cindy Nielsen, Leg. Djursjukskötare

Jobbar för det mesta på Smådjurskliniken i Lerum. Har jobbat med
djurvård/djursjukvård sedan 1978. Hon har narkos, sårvård och rehab som
specialintresse.  Hemma har hon hunden Zorro, samt katterna Sabina och Mini.
Sin lediga tid spenderar hon i stallet hos sina travhästar Ericia och Empiro V.

 

 

Camilla Lindstein, Djurvårdare på utökad nivå

 

 

Emelie Ödgren, Djurvårdare på utökad nivå

Tog examen 2011 vid Strömma Naturbruksgymnasium. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sedan 2011. Arbetar mest på polikliniken, röntgen och förberedelse inför operation. Emelie har god hand med gnagarna som besöker djursjukhuset, hon har haft egen uppfödning av kaniner och har mycket kunskap om gnagare. När hon är ledig tränar hon sina islandshästar.